Prisgaranti

Furniw.com tillämpar prisgaranti över hela vårt sortiment. Vi kontrollerar regelbundet prisnivån på marknaden för att alltid eftersträva att erbjuda det bästa priset. Om du vill köpa en vara på Furniw.com och mot all förmodan hittar samma vara till lägre pris någon annanstans, så ger vi dig en rabattkod för mellanskillnaden. Hos Furniw kan du därmed handla tryggt och säkert utan att behöva oroa dig för ett pris högre än marknadspris. Följande villkor måste uppfyllas för att prisgarantin ska gälla:

  1. Butiken med det lägre priset måste vara en svensk butik, oavsett om det är en internetbutik eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti inkluderar inte auktioner eller liknande.
  2. Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, tyg, färg, material, storlek och kvantitet som du vill köpa hos Furniw. Priset i den andra butiken behöver ej vara ordinarie pris utan kan även omfatta rabatterade- och kampanjvaror. Om det tillkommer en frakt-, hanterings- eller administrationskostnad måste detta inkluderas in i priset för produkten för att erbjudandet om prisgarantierbjudandet ska gälla.
  3. För att använda Furniws prisgaranti, måste Furniw erhålla verifierbar information om att varan finns att köpa till ett lägre pris, t.ex. genom en annons, länk etc.

För att använda Furniws prisgaranti kontaktar du Furniws kundtjänst (info@furniw.com) med en länk eller annat underlag från butiken där du hittade den billigare produkten. Vi granskar informationen och ger dig en rabattkod för mellanskillnaden när informationen har verifierats.

Kontakta oss